Κυριακή

Κρυολιπόλυση στη Θεσσαλονίκη,Πως λειτουργεί,τιμές και προσφορές


κρυολιπολυση-θεσσαλονικη

Η κρυολιπόλυση είναι μια σύγχρονη μέθοδος αναίμακτης λιποαναρρόφησης που γίνεται με μη επεμβατικό-χειρουργικό τρόπο χάρη σε μια ευφυή και επαναστατική μέθοδο για την διάλυση των λιποκυττάρων.Αποτελεί την καλύτερη λύση για τη μάχη ενάντια στο τοπικό πάχος που ταλαιπωρεί πολλούς ανθρώπους.

Πως λειτουργεί η μέθοδος της Κρυολιπόλυσης;

 Ουσιαστικά εκμεταλλεύεται ένα σημαντικά μειονέκτημα που έχουν τα λιποκύτταρα σε σχέση με τα άλλα κύτταρα του οργανισμού μας!Το μειονέκτημα τους είναι ότι δεν έχουν αντοχή στης χαμηλές θερμοκρασίες και σε αυτό στοχεύει αυτή η μέθοδος.Γίνεται έκθεση σε ελεγχόμενες χαμηλές θερμοκρασίες μέσω ειδικού μηχανήματος της περιοχής που συγκεντρώνεται το το τόπικο πάχος και έτσι επιτυγχάνεται η κρυσταλλοποίηση των λιποκυττάρων τα οποία στη συνέχεια αποπίπτουν και αποβάλλονται από τον οργανισμό μέσω του μεταβολισμού.

 Η μέθοδος της κρυλιπόλυσης είναι απόλυτα ασφαλής και εγκεκριμένη διεθνώς για την αποτελεσματικότητά και την ασφάλειά της.Μια θεραπεία διαρκεί 45 λεπτά και μετά είστε έτοιμη να γυρίσετε στην καθημερινότητα σας χωρίς να χρειάζεται περίοδος ανάρρωσης ή κάποια άλλη ειδική διαχείριση.

 Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ενώ η πλήρης αποτύπωση των θετικών επιδράσεων μπορεί να επέλθει σε διάστημα 2 μηνών με την θεραπεία!Συνήθως χρειάζεται μόνο μια θεραπεία εκτός από τις περιπτώσεις που το πρόβλημα του τοπικού πάχους είναι πιο έντονο

Κρυολιπόλυση στη Θεσσαλονίκη που μπορώ κάνω;

Θα βρείτε στα περισσότερα κέντρα αισθητικής και αδυνατίσματος στη Θεσσαλονίκη αφού είναι μια μέθοδος που έχει γίνει πολύ αγαπητή από το κοινό και έχει αρχίσει να εδραιώνεται!

Κρυολιπόλυση στη Θεσσαλονίκη τιμές και προσφορές

Οι τιμές εξαρτώνται κυρίως από το σημείο του σώματος που θέλετε να γίνει η θεραπεία.Π.χ. σε περιοχές όπως το κέντρο κοιλίας ή το στομάχι μπορεί ν κοστίζουν πιο φθηνά γιατί είναι αρκετή μια μόνο κεφαλή από το μηχάνημα για να γίνει η θεραπεία ενώ σε άλλες περιοχές όπως ψωμάκια,μέση,πλευρικά τοιχώματα κοιλίας,γόνατα και μηροί χρειάζονται 2 κεφαλές.

 Ενδεικτικά οι τιμές μπορεί να ξεκινούν από 100€ και να φτάνουν πάνω από 150€.Εμείς όμως σας σας παρουσιάζουμε και σας προτείνουμε προσφορά κρυολιπόλυσης στη Θεσσαλονίκη μόνο με 60€ σε γνωστό και αξιόπιστο ινστιτούτο αισθητικής.Δείτε άμεσα αυτήν την προσφορά και προλάβετέ την πριν λήξει.Επίσης μπορείτε να δείτε εδώ όλες τις ενεργέςπροσφορές κρυολιπόλυσης στη Θεσσαλονίκη που τρέχουν αυτή τη στιγμή